Friday, 24 June 2016

My 3rd baby

Alhamdulillah, tanggal 11 Mei 2016 lahirla puteri ke 3 kami secara induce sebab aku ada darah tinggi kan. 10hb admit wad, pagi 11hb tu dh kene induce. Jam 7.00 pg doc dah masukkan ubat. Tunggu punya tunggu xsakit2 jugak....doc kata kalu xsakit jugak nnti kene induce lg sekali. Alhamdulillah jam 12.00 tghari dh start sakit dh. Doc check jalan dh buka 4cm. Tak lama lps tu makin saki

t smpai xlarat nk berdiri dah. Nurse terus tolak masuk LR. Dalam jam 2.00 ptg dh bersalin dh dgn2 kali push. Rezeki aku kali ni mmg mudah bersalin, sakit pun xlama. Lahirlah puteri ke 3 kami Nur Alia Adini, berat 3.02 kg. Ringan sikit dari kakak2 dia.....so bermula la episod pantang dlm bulan Ramadhan lak tu...huuhu. Rezeki jugak Allah nk bg kat kami, Alhamdulillah husband dh dpt kunci rumah kat Alam Budiman. Raya ni dapat raya dengan hati yang gumbira sebab dpt raya dengan baby baru, raya ni dpt cuti panjang (aku amik cuti bsalin 3 bulan) hehehe.....mmg heaven.


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete